ARRANGEMANG

Möjligheterna är oändliga för våra fantastiska lokaler, och nedan finner du en översikt av vad vi kan erbjuda. När det kommer till olika arrangemang och evenemang är det enklast om du kontaktar oss för att presentera just dina önskemål, så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose dessa

Bröllop

 

Bröllop är ett av de viktigaste tillfällena till fest i livet. Välj Löderups Strandbad för Er stora dag, och fira den i vår harmoniska och romantiska miljö. Hos oss får ni det lilla extra som gör er bröllopsfest till något helt speciellt och minnesvärt, för både Er och Era gäster.

Vid ankomst välkomnar vi Er till mingel på gräsmattan med bedårande utsikt över havet.

Vi arrangerar Er bröllopsmiddag och fest utefter Era önskningar. Allt Ni behöver göra är att njuta av den goda maten och det trevliga sällskapet.
Den större bröllopslokalen rymmer 160 sittande gäster, här finns även scen och dansgolv. Är Ni ett mindre sällskap dukar vi upp elegant i vår ljusa glasveranda, med fantastisk havsutsikt. Våra lokaler är som gjord för en bröllopsfest och vårt mål är att arrangera en minnesvärd dag för er.

Konferens

Festarrangemang

Våra stora matsal är den perfekta lokalen för festarrangemang av olika slag.

Här har företag, föreningar så väl som privatpersoner haft oförglömliga kvällar genom åren.

Med scen och dansgolv finns möjlighet för underhållning och dans, och barserveringen tar vår personal hand om. Matsalen rymmer ca 200 sittande gäster, och behövs mer plats kan vi även öppna upp vår angränsande glasveranda för ytterligare 50 personer.

Vi har möjlighet att duka upp en buffé enligt era önskemål, servera en trerätters middag eller varför inte julbord när det är säsong.

 

Firande

Funderar du på en stor eller liten fest? Vi har den rätta miljön för ditt sällskap.

An alternative that many choose is to celebrate their day on a Sunday, and then enjoy our Sunday buffet.

If you want a three-course dinner, we will of course arrange this as well, and during our high season in the summer there are many pleasant theme evenings to choose from.

When it comes to larger parties, you are welcome to book other days of the week. If you like dancing and entertainment, we can give tips on suitable arrangements. We tailor to your wishes, so we are happy for you to contact us for further information about menu suggestions and the like.

Bussarrangemang

Gör Löderups Strandbad till en del av er upplevelse på Österlen.

Vår trevliga personal tar emot er och serverar er en god måltid. Efteråt får ni njuta av kaffe, té och kaka, innan ni beger er vidare på er resa.

Minnesstund

Vi på Löderups Strandbad erbjuder dig en varm och stillsam miljö

Vi dukar upp med vita dukar, levande ljus och vackra blommor. Vår mat är hemlagad och vi ser till att ni får en fin stund att minnas tillsammans med nära och kära.